Time : 10:44:29 AM
Date : Tuesday, January 13, 2004
Sender Name: Fedichem

Chemie vindt de auto van morgen mee uit!

Brussel, 13 januari 2004 ­ Ter gelegenheid van het autosalon 2004, stelt Fedichem, de Belgische chemiefederatie, met genoegen haar nieuwste brochure voor: "Chemie vindt de auto van morgen mee uit!". Deze prachtpublicatie, zowel qua inhoud als qua presentatie, is perfect leesbaar, ook voor lezers die absoluut geen boontje voor chemie hebben.

Met haar reeks kwaliteitspublicaties belicht de chemiesector het verband tussen producten die we elke dag gebruiken en waarderen ­ zoals onze auto ­ en de chemie als wetenschap en als industrie. Deze brochures richten zich tot het grote publiek en meer bepaald tot jongeren en leraars.

De huidige brochure is rijkelijk geïllustreerd met foto's en tekeningen in quadrichromie en laat jong en oud ontdekken hoezeer de ontwikkelingen in de moderne chemie ook de verdere ontwikkeling van duurzame auto's mogelijk maken. Naast de hoofdstukken over comfort, veiligheid en nieuwe materialen biedt de publicatie bijgevolg ook een aantal voorbeelden van hoe onze auto's steeds "groener" worden. Voor een professionele redactie deed Fedichem beroep op een beroeps-autojournalist en werkte zij samen met de automobielfederatie Febiac.

U kunt de brochure gratis downloaden in PDF-formaat van www.fedichem.be, onder de rubriek Publicaties of een exemplaar bestellen. Wie geabonneerd is op publicaties van Fedichem krijgt de brochure in de loop van de komende weken automatisch toegestuurd.

Informatie:
Daniel Verbist, tel. 02 238 99 91, e-mail:dverbist@fedichem.be ; Dirk Clotman, tel. 02 238 97 51, e-mail:dclotman@fedichem.be


http://www.belgadirect.be/Files/Fedichem_20040113_102954_24/Fedichem_20040