13/1 Den Bo sch

's-Hertogenbosch 13-01-2004

SCHIETEN OP VOORBIJGANGERS, Heusden

Maandagmiddag is in zijn woning in Heusden een 17-jarige jongen aangehouden. Hij wordt er van verdacht eerder vanuit zijn woning met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op voorbijgangers te hebben geschoten. De jongen is voor nader onderzoek inverzekering gesteld.

VERNIELINGEN, s-Hertogenbosch

Maandagavond is in een pand aan de Hervensebaan in s-Hertogenbosch een 40-jarige man uit Westerhoven aangehouden. De politie kreeg de melding dat een agressieve man vernielingen pleegde aan het pand en hierbij omstanders bedreigde. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch.

BROMFIETSER GEWOND BIJ EENZIJDIG ONGEVAL, s-Hertogenbosch

Maandagavond is op de Zandzuigerstraat in s-Hertogenbosch een 53-jarige man uit deze plaats gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De bromfietser reed op het fietspad komende uit de richting van de Helftheuvelweg toen hij ten val kwam. De Bosschenaar is met een gebroken voet per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

BEROVING, s-Hertogenbosch

In de nacht van maandag op dinsdag tussen 00.00u en 00.10u is op de Zandzuigerstraat in s-Hertogenbosch een 28-jarige man uit Drunen beroofd van zijn portemonnee. De man stond zijn auto te wassen en werd door een onbekend aantal personen tegen de muur gedrukt en vervolgens van zijn portemonnee beroofd. De daders zijn per auto in de richting van de Brabanthallen weggereden.

BEDRIJFSINBRAAK, Nieuwkuijk

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Middelweg in Nieuwkuijk. Daders verschaften zich toegang tot het pand door een ruit te verbreken. Het is onbekend wat er uit het pand is ontvreemd.