Gemeente Breukelen


De commissie bezwaarschriften vergadert maandag 26 januari in het 20.15 uur
Besloten zitting.
20.45
wethouders van Breukelen tot:


- het niet optreden tegen een zonder vergunning geplaatst tuinhuisje op het perceel Linnaeusdreef 64 te Breukelen;

- het niet optreden c.q. niet opleggen van een bouwstop in verband met wijziging van de voorpui van het pand Linnaeusdreef 64;
- het niet sommeren om de gemeentelijke groenstrook grenzend aan het perceel Linnaeusdreef 64 in oorspronkelijke staat te herstellen.

21.30 uur

Behandeling bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Breukelen tot weigering om over te gaan tot intrekking van een verleende bouwvergunning voor de bouw van een woning op het perceel Koningstraat 2a te Kockengen.

21.50 uur

Behandeling bezwaarschrift tegen het het besluit van burgemeester en wethouders van Breukelen tot weigering van een bouwvergunning voor het plaatsen van een botenberging op het perceel Scheendijk 16-41 te Breukelen.

Naar boven

Informatieavond en inspraakprocedure concept-welstandsnota

De nieuwe Woningwet die vanaf 1 januari 2003 van kracht is, verplicht gemeenten voor 1 juli 2004 een welstandsnota vast te stellen. In een welstandsnota zijn objectieve criteria opgenomen waaraan aanvragen voor een bouwvergunning worden getoetst. De gemeente Breukelen heeft samen met de gemeenten Abcoude en Loenen afgesproken om gezamenlijk een welstandsnota te ontwikkelen. Inmiddels is er een concept-welstandsnota opgesteld.

Inspraakprocedure

We willen graag uw mening weten over de concept-welstandsnota. Daarom start er een inspraakprocedure. Vanaf dinsdag 20 januari tot en met maandag 16 februari 2004 ligt deze nota ter inzage bij de sector Grondgebied, Dannestraat 3 en bij de receptie van het gemeentehuis Boom en Bosch. U kunt hier terecht op werkdagen van 08.15 tot 12.30 uur. Gedurende deze periode kunt u uw schriftelijke zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Breukelen, postbus 116, 3620 AC Breukelen.

Informatieavond

Om u de gelegenheid te geven over deze nota vragen te stellen, vindt er op woensdag 28 januari tussen 20.00 en 22.00 uur een informatieavond plaats. De inleiding neemt wethouder K. H. Wiersema voor zijn rekening. De opsteller van de nota, de heer T. Jütte geeft vervolgens een presentatie. De bijeenkomst wordt gehouden in het Koetshuis naast het gemeentehuis Boom en Bosch.