Universiteit Twente

Van den Kroonenbergpenning uitgereikt aan Bram Hulshof

Op maandag 12 januari heeft de heer Bram Hulshof de Van den Kroonenbergpenning uitgereikt gekregen van de Universiteit Twente. De penning werd uitgereikt tijdens de afscheidsreceptie van dhr. Hulshof als voorzitter van de Kamer van Koophandel door Rector Magnificus prof.dr. Frans van Vught.
De heer Hulshof ontving de penning vanwege zijn uitzonderlijke bijdrage aan de ontwikkeling van vele relaties tussen de Universiteit Twente en het bedrijfsleven in de regio. Hij heeft zich steeds ingezet om kansen voor de universiteit te creëren en legde waar mogelijk verbindingen met ondernemingen die de kwaliteiten van de universiteit konden gebruiken. De heer Hulshof heeft een warme belangstelling voor studenten en staat deze met raad en daad bij.
Als voorbeeld van zijn inzet mag gelden zijn lidmaatschap van het dagelijks bestuur van het Universiteitsfonds alsmede een veelheid van initiatieven die onder de verantwoordelijkheid van dit bestuur zijn ontplooid. Tevens is hij lid van het bestuur van de Van den Kroonenbergstichting. Ook dient vermeld te worden zijn stimulerende inzet voor het Kennisinstituut Stedelijke Samenleving. De heer Hulshof zal zich blijven inzetten voor de universiteit. Een inzet waar de universitaire gemeenschap natuurlijk graag gebruik van zal maken.
Penning
De Universiteit Twente reikte de Van den Kroonenbergpenning eerder uit aan dhr. Gijs van Driem, oprichter en directeur van het BTC-Twente.

Contactpersoon voor de pers: Wendy de Koning, tel. (053) 489 4363, e-mail w.dekoning@utwente.nl

Laatst gewijzigd op 13-01-2004 © Universiteit Twente Printversie