Ingezonden persbericht


van limburgh international sales director faqt group


FAQT Group legt basis voor internationale groei

13 januari 2004 - De FAQT Group gaat zich nadrukkelijker positioneren als internationale aanbieder van Microsoft Business Solutions en aanvullende branchespecifieke oplossingen. Om de internationale ambities verder gestalte te geven is Constant van Limburgh aangetrokken als International Sales Director. Van Limburgh was oprichter en algemeen directeur van Columbus IT-Partner in Nederland, een andere belangrijke internationale partner van Microsoft Business Solutions. Later leidde hij voor Columbus IT-Partner vanuit Kopenhagen de verkoopactiviteiten in 27 landen. De FAQT Group vertegenwoordigt inmiddels 14 vooraanstaande Microsoft Certified Business Solutions Partners in 14 landen. Met dit internationale draagvlak, de opgebouwde referenties, branchespecifieke eigen softwareoplossingen en de benoeming tot 'Microsoft Global Partner' kan de groep goed inspelen op de vraag naar internationale aanbieders van de MBS-oplossingen Axapta en Navision.

"De partners van de FAQT Group behoren tot de top-drie specialisten in hun respectievelijke thuismarkt. Hun klanten zijn vooral middelgrote bedrijven die snel moeten acteren in een competitieve markt. De FAQT-bedrijven zijn allen sterk gefocust op een aantal marktsegmenten en hebben voor deze segmenten ook branchegerichte aanvullende oplossingen ontwikkeld, die met de FAQT-partners kunnen worden aangepast aan lokale eisen en wensen. Verder kenmerken zij zich door het vermogen snel de functionaliteit te kunnen invoeren die hun klanten écht nodig hebben. Daarmee onderscheidt de FAQT Group zich van de gevestigde internationale partijen", aldus Van Limburgh. "Voor mij is het een bijzondere uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van deze groep."


Over de FAQT Group
De FAQT Group is een internationale alliantie van Microsoft Business Solution Centers. De leden bevinden zich naast Nederland in België, Duitsland, Engeland, Ierland, India, Italië, Luxemburg, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, en Zwitserland. Daarnaast zijn er associaties met partners in Azië en de Verenigde Staten. Nederlandse partners zijn Logic Vision en Qurius. Het partnership brengt ruim 350 specialisten in de Microsoft Business Solutions (Axapta en Navision) en talrijke aanvullende branchespecifieke componenten samen. Zo kunnen internationale projecten worden gerealiseerd vanuit een centrale coördinatie met locale support. Klanten kunnen via één lokaal aanspreekpunt beschikken over nieuwe technologieën en uitgebreide functionaliteit, evenals internationale kennis en implementatievaardigheden.



Ingezonden persbericht