Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 329 91 11
Telefax (024) 329 23 78
E-mail gemeente@nijmegen.nl

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

Persinformatie

Datum Nummer persbericht
13 januari 2004 p005


Vervangen riolering Opaalstraat

Half januari starten de werkzaamheden aan de riolering in de Opaalstraat, tussen de Winkelsteegseweg en de Weg door Jonkerbos. Hierbij wordt het bestaande riool vervangen en wordt een permeosysteem aangebracht om regenwater in de bodem te kunnen infiltreren. Daarnaast krijgt de weg nieuwe verharding, verkeersdrempels en parkeerplaatsen.

Als de werkzaamheden zijn gestart is het niet altijd mogelijk om met de auto of (brom)fiets gebruik te maken van de Opaalstraat. Ook de omringende straten zullen hiervan overlast ondervinden. Het werk duurt afhankelijk van de weersomstandigheden ongeveer 13 weken tot half april 2004. Ook op de Weg door Jonkerbos vinden werkzaamheden plaats. Zo wordt de middengeleider, tussen de Opaalstraat en de Hatertseweg, opgeknapt en wordt de 'tijdelijk' geplaatste afsluiting richting Opaalstraat vervangen. Deze werkzaamheden duren in totaal zo'n 2 weken. Het is nu echter nog niet mogelijk om aan te geven in welke weken deze werkzaamheden plaatsvinden. Tijdens de uitvoering is de rijbaan in het genoemde deel van de Weg door Jonkerbos richting Hatertseweg niet toegankelijk. Alle verkeersomleidingen worden met bebording aangegeven.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Adriaansens, doorkiesnummer 3292380


---

Alle informatie in dit e-mailbericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht