AUDAX

Uitstekend jaar voor Media Logistics

Vooruitlopend op de publicatie van de definitieve jaarcijfers van Audax, meldt dochter Media Logistics BV - de logistieke dienstverlener op het gebied van mediaproducten, kantoor- en aanverwante artikelen - een uitstekende omzetontwikkeling in 2003.

Ondanks de economische recessie kende Media Logistics een resultaatverbetering van maar liefst 48% ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit is het hoogste resultaat dat ooit gerealiseerd is door Media Logistics. Ook de omzet is in 2003 gestegen ten opzichte van de voorgaande jaren.

Deze uitstekende groeicijfers zijn voornamelijk bereikt door de acquisitie van nieuwe klanten en door een verdere optimalisatie van het logistieke proces. Media Logistics streeft ernaar om in het komende jaar haar logistiek nog verder te optimaliseren om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit zal bewerkstelligd worden door een nieuw warehousemanagementsysteem dat begin januari in gebruik is genomen.

Media Logistics maakt deel uit van het Audax-concern. Audax is een veelzijdige organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezighoudt met het uitgeven en verspreiden van media- en aanverwante producten. Vanuit het Audax-complex in Gilze worden dagelijks grote hoeveelheden tijdschriften, waaronder eigen titels zoals HP/de Tijd en AvantGarde, buitenlandse kranten, boeken, multi media en kantoorartikelen ontvangen en verzonden.

(einde persbericht)