Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


Leiden, 13 januari 2004

Vernieuwde bouwkostencalculator voor magazijnruimte op Warehousematch.com, in samenwerking met DENC Netherlands

In april 2002 introduceerde Warehousematch.com als eerste in Nederland een innovatieve calculator op internet waarmee bezoekers van de website de nieuwbouwkosten van magazijnruimte kunnen berekenen.

De honderden berekeningen die maandelijks worden uitgevoerd bewijzen dat deze calculator in een vraag voorziet. Dit is de voornaamste drijfveer geweest voor Warehousematch om, in samenwerking met DENC Netherlands, de bouwkostencalculator te vernieuwen.

Meer mogelijkheden, zelfde gemak, overal inzetbaar
De bekende gebruikersvriendelijke opzet, waarbij gebruikers zelf kunnen kiezen voor snelle invoer van slechts enkele waarden of voor gedetailleerde invoer, is ook in de nieuwe versie overeind gebleven. Het aantal variabelen dat kan worden ingevuld is echter drastisch uitgebreid: van 8 naar maar liefst 30! Zo wordt bij de vernieuwde calculator bijvoorbeeld ook rekening gehouden met het kwaliteitsniveau van magazijn en kantoor. Op de achtergrond worden vervolgens honderden complexe berekeningen uitgevoerd die leiden tot een accurate uitkomst. Deze wordt als samenvatting gepresenteerd, maar kan gemakkelijk opgedeeld kan worden in 15 kostenposten. Snel, eenvoudig, online: te vinden op www.warehousematch.nl.


Daarnaast is de calculator ook volledig 'modulair' gemaakt. Dit houdt in dat zij ook binnen internetsites van derden kan werken, waarbij zelfs rekening wordt gehouden met kleurstelling en lettertype. Dit voorziet in de frequent gestelde vraag om een onafhankelijke calculator op de eigen website te kunnen plaatsen.


Oplossingen voor zoekende partijen

Kernactiviteit van Warehousmatch.com is het bieden van oplossingen voor bedrijven die opslagruimte zoeken. Partijen kunnen op de website www.warehousematch.com direct en kosteloos geschikte opslagruimte vinden in Nederland en omringende landen. Daarnaast ontwikkelt Warehousematch.com samen met diverse partners kennismodules op warehousing-gebied: van de nieuwbouwkosten van een magazijn of entresolvloer, tot kennisdocumenten op het gebied van warehouse management. Inmiddels wordt Warehousematch.com door 4.500 bezoekers per maand gebruikt als 'one stop shop' voor het oplossen van warehousing vraagstukken.

DENC Netherlands is een kwalitatief hoogwaardig en multidisciplinair bedrijf dat architectuur, engineering en projectmanagement combineert en zo een groot scala aan diensten aanbiedt, startend met het haalbaarheidsonderzoek en eindigend met turnkey oplevering en nazorg. Door DENC in te schakelen heeft de klant slechts één contact voor alle vragen en bespaart zij dubbele kosten.

---


Voor de redactie

Voor vragen of verdere informatie: Emile Gregoire of Nic Roest
Tel. 071-576 5542, fax 071-576 9284, e-mail info@warehousematch.com

---- --