Ingezonden persbericht


- Persbericht -

JAAP BLOKKER VERKOZEN TOT TOPMAN VAN HET JAAR 2003


Jaap Blokker, algemeen directeur van Blokker Holding, is gisteravond door de deelnemes van het Nationale Management Diner verkozen tot Topman van het Jaar 2003. De andere genomineerden waren Jan Aalberts (Aalberts Industries), Rijkman Groenink (ABN Amro), Peter Bakker (TPG) en Gerard Kleisterlee. Blokker wordt geroemd om de expansie die hij het bedrijf sinds de jaren zestig heeft laten doormaken. In 2002 boekte het concern een recordomzet- en winst. Peter Verveen, directeur van Leen Bakker, nam de sculptuur namens Blokker in ontvangst uit handen van de Topman van het Jaar van 2002, Ad Scheepbouwer. Hij onthulde dat de recordresultaten van 2002 in 2003 naar verwachting overtroffen worden. Ook roemde hij de betrokkenheid van Blokker bij zijn medewerkers.

De verkiezing Topman van het Jaar verloopt in drie etappes. In oktober 2003 konden directeuren en managers via de website Managersonline.nl en de tijdschriften FEM Business en Management View topmanagers voordragen voor de titel. De vijftien meest genomineerde personen zijn vervolgens voorgelegd aan een jury onder voorzitterschap van Daan van Lent, adjunct-hoofdredacteur van FEM Business. Deze jury presenteert vervolgens vijf genomineerden. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de deelnemers aan het Nationale Management Diner, dat gisteravond werd gehouden in hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

De verkiezing Topman van het Jaar wordt georganiseerd door Managers Netwerk Nederland in samenwerking met het internetmagazine Managersonline.nl en het tijdschrift FEM Business.

---


(Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht