PERSBERICHT - 2003-12-21

Uitnodiging persbijeenkomst Vacanceselect.nl, Vakantiebeurs

In 1999 was VacanceSelect.nl één van de pioniers op het gebied van het internet door de introductie van een eerste generatie boekbare website op de Nederlandse markt. Het internet heeft bij VacanceSelect.nl de laatste jaren een explosieve groei gekend.

Momenteel wordt 75% van de vakanties geboekt via het internet. Deze ontwikkeling heeft tot gevolg gehad dat de brochure als informatiebron op dit moment ondergeschikt is aan het internet "het kloppend hart van VacanceSelect.nl waar alles om draait".

In het najaar van 2003 heeft VacanceSelect.nl een derde generatie website geïntroduceerd met een intelligente zoekmodule.

Graag vertellen wij u hier meer over tijdens een persbijeenkomst op de vakdag van de vakantiebeurs:

DINSDAG 13 JANUARI OM 13.30

In een tijdsbestek van een half uur combineren wij, zoals u van ons gewend bent, het informatieve met het aangename. Zo laten we u kennismaken met diverse typisch Italiaanse specialiteiten, zoals heerlijke wijnen "van Brunello tot Brunetto"en gastronomie van Guana tot Bruscetto. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een klassiek trio.

U kunt ons vinden in het Italiëgedeelte van hal 1, standnummer Mogen wij u vragen te reageren via bijgaand antwoordformulier of per mail aan marian.van.dijk@vacanceselect.nl of op telnr. 06.53.37.67.47

Tot ziens op de vakantiebeurs!

Met vriendelijke groet,
Namens de directie van VacanceSelect

Marian van Dijk
e-mail: marian.van.dijk@vacanceselect.nl