Amsterdam RAI

ARBO 2004
18 dec 2003

NOMINATIES ARBO INNOVATION AWARD 2004 BEKEND

Tijdens de vakbeurs ARBO 2004 wordt voor de eerste maal de ARBO Innovation Award uitgereikt. De award is een onderscheiding voor opvallende innovatieve producten, diensten of concepten voor de arbo-branche. De jury heeft vijf producten genomineerd. De uitreiking van de ARBO Innovation Award is na afloop van de eerste beursdag op dinsdag 13 januari in Amsterdam RAI.

Een deskundige, onafhankelijke vakjury beoordeelde in totaal dertig ingezonden producten. Fabrikanten, leveranciers en importeurs die deelnemen aan ARBO 2004 konden innovaties aanmelden die na 16 januari 2003, dus na de vorige editie van de vakbeurs, op de Nederlandse markt zijn verschenen. De volgende producten zijn genomineerd voor de ARBO Innovation Award:

Pen Clic Mouse van 3d tradelink B.V.
Grammer Office Manul 6 MFA CATBACK van Office Design Nederland B.V. Pulsar Model 20 Dosebadge Noise Dosemeter van elQuip B.V. REact van Mibra Kantoormeubelen B.V.
FitSupportSystem van Het RSI-Centrum

De winnaar van de ARBO Innovation Award krijgt, naast de award, extra aandacht in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte op de beursvloer. Ook de genomineerden krijgen hier een eigen plek.

Krachtenbundeling
ARBO, van 13 tot en met 15 januari in Amsterdam RAI, wordt ook dit jaar weer tegelijkertijd gehouden met de vakbeurs Personeel en Organisatie. Omdat arbo- en P&O-specialisten in steeds meer bedrijven werken aan een geïntegreerd arbobeleid heeft Amsterdam RAI opnieuw gekozen voor een krachtenbundeling van beide evenementen.

ARBO 2004 wordt georganiseerd in samenwerking met TNO Arbeid, de AVAG en de NVVK, Modint en VIFKANTEC. Geïnteresseerden kunnen zich via de website www.arbo-rai.nl registreren voor een gratis bezoek aan het evenement.

Amsterdam, 18 december 2003

Noot voor de redactie /