DOE EEN WENS STICHTING NL


Paulien Huizinga overhandigt prijs aan winnares kleurplatenactie Wibra en Doe Een Wens

Woensdag 14 januari a.s. vindt in Haarlem om 14.00 uur de feestelijke uitreiking plaats van de hoofdprijs van de landelijke kleurplatenactie van Wibra en Doe Een Wens. Paulien Huizinga, ambassadrice van Doe Een Wens Stichting Nederland, zal de cheque, aangeboden door Vrij Uit, overhandigen aan de 8-jarige Kimberlin Veenstra uit Haarlem.

Begin 2000 is Wibra een samenwerkingsverband gestart met Doe Een Wens Stichting Nederland met als doel een financiële en promotionele bijdrage te leveren. Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. Door de jaren heen zijn er doorlopend diverse wenskaartenacties en snoepacties gehouden waarbij de Wibra telkens een deel van de verkoop afdroeg.
In september 2003 startten Doe Een Wens en Wibra een actie speciaal voor kinderen. Deze konden bij alle Wibrafilialen terecht voor een leuke kleurplatenactie met een weekendje weg als hoofdprijs. Begin december werden in alle filialen de eerste prijzen uitgereikt. Uit alle lokale prijswinnaars is de uiteindelijke winnares gekozen.