Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

http://www.minvrom.nl

Uitnodiging aan de pers

Officiële start werkzaamheden .Blauwe Stad. in provincie Groningen

Minister Dekker (VROM) start woensdag 14 januari rond 15.00 uur officieel de werkzaamheden voor de bouw van de Blauwe Stad. De Blauwe Stad is een project in de provincie Groningen waarbij een nieuwe woonkern wordt gebouwd rond een groot meer. De verwachting is dat er ruim 1400 woningen worden gerealiseerd.

Vanaf 13.30 uur is iemand van uw redactie van harte welkom. Om 14.00 uur start het officiële programma. De heer Postema, directeur projectorganisatie van de Blauwe Stad, zal de aanwezigen welkom heten. Vervolgens houden mevrouw Jonkman, voorzitter Raad van Commissarissen de Blauwe Stad bv., en de heer Van Kimmenaede, voorzitter directieteam Ontwikkelingsmaatschappij de Blauwe Stad cv., kort een toespraak. Daarna zal de minister officieel de bouwwerkzaamheden starten. Tot slot is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het bekijken van het informatiecentrum.

De bijeenkomst vindt plaats in Multifunctioneel centrum Blauwe Stad en Oldambt, Jaarfkelaan 1, 9675 TX Winschoten, telefoonnummer 0597 - 47 10 10, faxnummer 0597 - 47 10 19.