EHBO HET ORANJE KRUIS
http://www.ehbo.nl/Nieuws.htm

Uitreiking eerste uitgave Eerste Hulp bij Wandelletsel

13 januari 2004

Op dinsdag 13 januari heeft de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, mevrouw C. Ross-van Dorp, het eerste exemplaar in ontvangst genomen van de uitgave Eerste Hulp bij Wandelletsel. Deze overhandiging vond plaats op de Vakantiebeurs te Utrecht in de stand van Het Oranje Kruis.

Het Oranje Kruis brengt het boekje Eerste Hulp bij Wandelletsel uit in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis.
Deze uitgave is onderdeel van de serie rond het bekende Oranje Kruis boekje
en behandelt blaren, kneuzing, verstuiking, eenvoudige uitwendige wonden, warmteletsels en preventie.

Tijdens de vakantie wordt er natuurlijk veel gewandeld. Daarom is de vakantiebeurs bij uitstek een uitstekend moment om aandacht te schenken aan een goede voorbereiding van de vakantie, ook op het gebied van Eerste Hulp.

De Stichting Koninklijke Nationale Organisatie voor Reddingwezen en Eerste Hulp bij Ongelukken 'Het Oranje Kruis' ontwikkelt leerstof voor eerstehulpverleners en instructeurs, bewaakt namens de overheid de kwaliteit, de examinering en de geldigheid van het Diploma Eerste Hulp en de verschillende certificaten.


---


-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annet de Voogd en Irene Ogier, afdeling Communicatie van Het Oranje Kruis, tel. 070 3383233 of per e-mail: communicatie@ehbo.nl.
Een digitale versie van dit persbericht is ook beschikbaar. Vanaf woensdag 14 januari 2004 zijn tevens digitale foto's op te vragen.

13 jan 04 14:28