Provincie Flevoland



Verdachtmaken onjuist

Provincie steunt 21 kunstmanifestaties in 2004

Met steun van de provincie Flevoland kunnen in 2004 21 manifestaties op het gebied van beeldende kunst, muziek, theater, dans, dichtkunst en multiculturele festivals plaatsvinden. De provincie heeft hiervoor een budget van 202.800 euro ter beschikking.

De gehonoreerde manifestaties zijn heel divers van aard en vinden verspreid door de provincie plaats. Steun ontvangen ondermeer een klassiek concert tijdens het Havenfestival in Almere Haven, de operavoorstelling When Samson met Delilah, landschapskunstwerken in Almere en Lelystad, een expositie in Museum Nagele, een
theatermanifestatie van amateurverenigingen in de Noordoostpolder en een documentaire over de realisatie van een kunstwerk in Flevoland.

Voor 2004 heeft de provincie Flevoland 44 subsidieaanvragen ontvangen voor kunstmanifestaties. Er is in totaal een bedrag van 493.734 euro aangevraagd. Het budget van 202.800 euro voor kunstmanifestaties in Flevoland betreft de subsidieaanvragen voor kunstprojecten tot een bedrag van 25.000 euro. Aanvragen boven dit bedrag worden apart in behandeling genomen. De helft van het beschikbare bedrag wordt besteed aan projecten op het gebied van amateurkunst en de andere helft aan professionele kunstprojecten.