Gemeente Stede Broec 14-1-2004
Burgemeester op de koffie

Burgemeester Eggermont is inmiddels aan de slag op het Stede Broecse gemeentehuis. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari was er volop gelegenheid om Stede Broecers te ontmoeten en op de eerste werkdag van het nieuwe jaar heeft hij kennisgemaakt met het personeel. Voor de komende tijd staan er kennismakingsbezoeken aan allerlei instellingen en organisaties in de gemeente en de regio op het programma.

Maar daar wil hij het niet bij laten. Misschien las u het al in de krant: de heer Eggermont wil ook bij inwoners van Stede Broec op huisbezoek gaan. Hij vindt dat een belangrijk onderdeel van zijn inwerkprogramma.

Burgemeester Eggermont

?Het duurt anders zo lang voor je gewone mensen spreekt?, zegt hij. ?Veel mensen wonen hier al generaties lang. Zij kunnen mij allerlei nuttigs vertellen. Van mensen die hier pas wonen wil ik graag hun eerste indrukken horen; dat is ook belangrijk om te weten. Verder wil ik weten hoe mensen tegen hun buurt aankijken, wat ze vinden van de gemeente en de dienstverlening, waar ze tevreden of juist ontevreden over zijn. Met zulke informatie kunnen inwoners het gemeentebestuur versterken.?

Kortom: wie van u wil burgemeester Eggermont op de koffie ontvangen? Hij wil graag een paar bezoeken in elk van de dorpen; ?s morgens, ?s middags, ?s avonds, dat maakt niet uit. We horen ?t graag van u:
* per e-mail heggermont@stedebroec.nl

* telefonisch 0228 - 510 101

* per brief postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel