Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


Bananasplit terug van weggeweest


Hoe vaak hebt u niet gedacht: het lijkt wel Bananasplit? Op deze DVD is het Bananasplit! Na 20 uitzendjaren is Ralph Inbar's verborgen camera klassieker terug te zien op DVD. Een kroon op het 40-jarige jubileum dat Ralph Inbar dit jaar viert. Deze eerste DVD vormt de basis van een serie Bananasplit DVD's die worden uitgegeven door Strengholt MultiMedia in samenwerking met de TROS en Funchannel.

Op deze eerste DVD laten gewone mensen en bekende Nederlanders zoals Hans Kazŕn, Sören Lerby en Regie Blinker en John de Wolf zich nog eens met succes argeloos betrappen. Ralph Inbar voorziet de filmpjes van zijn commentaar. Naast een collectie van de beste grappen bevat de DVD vijf extra's waaronder de verschillende Bananasplit-leaders, een IsraĂ«lische Bananasplit-grap, de biografie van Ralph Inbar Ă©n een verborgen grap die verstopt zit in de menuschermen.

De liefhebbers hebben tevens de kans om mee te denken aan de volgende bananasplit DVD. Via de website www.strengholtdvd.nl/bananasplit kunnen de fans hun suggesties insturen om hun favoriete filmpje terug te zien op de volgende delen.

Het programma Bananasplit scoorde hoog in populariteit, onlangs werd dit nog eens bevestigd door het behalen van een plaats in de Nederlandse top 25 van de best bekeken tv-programma's aller tijden.

Ralph Inbar viert dit jaar zijn 40-jarige jubileum. Naast Bananasplit maakte hij programma's zoals: Music All In, de Martine Bijl Shows, TV Privé met Henk van der Meyden, TV Masqué en muziekspecials met o.a. Diana Ross, Ella Fitzgerald en Peggy Lee. Onlangs was Ralph Inbar te zien in de, voor Gouden Loekie genomineerde, tv-commercial 'Even Apeldoorn bellen...’.