Politie Zeeland


W-0248-2004 VERKEERSCONTROLE

In de Kerklaan en op het Draaibrugpad in Vlissingen werd woensdag van 07.15 - 08.15 uur een algemene verkeerscontrole gehouden.
Er werden 55 bekeuringen uitgeschreven:
50x voor het voeren van geen of slechte fietsverlichting
3x teveel vermogen bromfiets
1x losse kinband (helm)
1x negeren gesloten verklaring (Marnixplein)


O-0249-2004 VRACHTWAGENCOMBINATIE OPENGEBROKEN

In de nacht van maandag op dinsdag werd op een bedrijfsterrein aan de Slabbecoornweg in Tholen de aanhanger van een vrachtwagencombinatie opengebroken.
De toegang tot het terrein werd geforceerd en uit de aanhanger werden 30 drums met nikkelkathoden weggenomen. De waarde bedraagt enkele tienduizenden euro's.


W-0250-2004 POGING TASJESROOF


Dinsdag tussen 22.05 en 22.15 uur hebben twee onbekende personen geprobeerd om een 79-jarige Middelburgse vrouw in de Bachtensteene in haar woonplaats van haar tas te beroven.


De vrouw was juist met haar man in hun auto gestapt, de vrouw aan de bestuurderskant, toen haar portier opengetrokken werd en een van de onbekenden haar tas wilde hebben. De vrouw weigerde haar tas af te geven. Haar echtgenoot stapte uit, gaf de onbekenden een grote mond en ging vervolgens weer in de auto zitten. Hierna is het echtpaar weggereden.

Het signalement van de daders is als volgt:
Dader 1: leeftijd ongeveer 20 jaar oud
lengte ca. 1.80 m
slank postuur
kort donker haar
gekleed in een donkere 3/4 jas
lichte sjaal voor zijn mond
net voorkomen en accentloos Nederlands sprekend.
Dader 2: leeftijd en postuur ongeveer hetzelfde als dader 1
gekleed in donkere kleding, de donkere jas leek op een regenjas.
De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze poging tot beroving. Ook mensen die uit de signalementen de dader(s) herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

W-0251-2004 BEKEURING
Op de Langevielebuitenbrug in Midelburg kreeg een 40-jarige Middelburgse automobilist woensdag om 03.42 uur een bekeuring omdat hij tegen de rijrichting in reed.
Ook bleek de man niet over een geldig Nederlands rijbewijs te beschikken.





Politie Zeeland