Digitale Gemeente Houten

Schakers winnen van koploper

woensdag 14 januari 2004 - Bron: jan van der Werf

Na een zinderende schaakavond wisten de schakers uit Houten de koploper Paul Keres uit Utrecht in de 1 ste klas met 4.5 - 3,5 te verslaan.

Na 3 uur spelen werd de eerste partij Ariens aan bord gelijk spel. Bij de eerste tijdscontrole na 3 uur 30 minuten werd de stand in het voordeel 3,5-1.5 voor Paul Keres, Vincent Vertstege aan bord 6. Peter Krijnen aan bord 8 en Paul de kruijff zagen hun partij verloren gaan.

Team Leider Philip Verlinde wist zijn partij aan bord 4 te winnen van zijn Broer welke bij Paul Keres speelt.
In het laatste kwartier werden de laatste 3 punten binnen gehaald door Herman Luijendijk aan bord 1.

Henk Struikmans aan bord 3 en de mooiste partij van de avond Gerard Vernooy aan bord 7. Hierdoor is Houten mede koploper en heeft goede vooruitzichten om dit jaar hoog te eindigen. Volgende wedstrijd is 6 februari uit naar Moira Domtoren.

Het jeugd c team moest uit spelen in Vianen het werd een 4 - 0 overwinning voor Chris jan Knulst, Rik Vos, Niels Hendrikx en Jasper Brouwers. De jeugd staat nu boven aan met 6 punten.

Meer weten over de schaak vereniging Houten zie onze website.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).