Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Luxe en avontuurlijke reizen met traditioneel zeilschip Ombak Putih

Indonesia cruises: de gordel van smaragd vanaf de waterkant

Bali, 14 januari 2004... Ombak Putih, de 36 meter lange luxe zeilschoener van Indonesia Cruises, biedt sinds 1996 avontuurlijke bootreizen naar de ongerepte eilanden ten Oosten van Bali. Met een keuze uit meer dan 17.500 eilanden zijn interessante cruises samengesteld ver weg van de betreden paden. De reizen zijn all-inclusive, met Nederlandse toerleiding en uitstekende Indonesische bemanning. Indonesia Cruises wordt vertegenwoordigd tijdens de nautisch-maritieme beurs 'BOOT' in Dusseldorf.

Genieten van luxe
De zeilcruises met de Ombak Putih zijn all-inclusive - alleen souvenirs en alcoholische dranken zijn voor eigen rekening - en te boeken vanaf $ 1.225,- Elk van de twaalf luxe tweepersoonshutten is sfeervol ingericht met eigen toilet, douche (warm water) en airconditioning. De meesterkok aan boord verzorgt heerlijk lokale en internationale gerechten. De goed getrainde bemanning - waaronder een Nederlandse toerleider - zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Ongerept en verborgen...
Ombak Putih biedt vijf-, zes-, zeven- en achtdaagse exclusieve zeilcruises aan naar bestemmingen die normaal gesproken niet bereikbaar zijn. Het programma staat garant voor veel afwisseling en avontuur; snorkelen in het kristalheldere water boven mooie koraalriffen, culturele excursies of heerlijk relaxen aan boord... De Ombak Putih kan tevens gecharterd worden voor langere cruises.

Comfortabel en veilig
"We signaleren weer een toename van bezoekers uit Nederland, die het prettig vinden om met een Nederlandse toerleider te reizen. Bovendien is er geen comfortabelere en veiligere manier om zoveel geheime tropische plekjes en stranden binnen één week te bezoeken!" aldus Guido Brink van Indonesia Cruises.

Zie voor meer informatie en boekingen www.indonesiacruises.com of bezoek stand B53 in hal 3 op de nautische beurs BOOT in Dusseldorf.

In 1997 zijn Annebe en Niels van Dijk Indonesia Cruises gestart met de Ombak Putih. Vervolgens heeft Guido Brink in 1998 de Ombak Biru gebouwd. Met beide schepen worden zeilcruise vakanties door de Indonesische zeeën verzorgd. Annebe en Niels zijn inmiddels naar Washington verhuisd, Guido is nu verantwoordelijk voor het dagelijks management. Annebe is dankzij internet nog wel dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen van Indonesia Cruises.