Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, 14 januari

Hoorn 14-01-2004 - 16.00 uur

Bedrijfsinbraak
Wognum, woensdag 14 januari 2004.
In de nacht van dinsdag op woensdag, kort na middernacht, werd een inbraak ontdekt in een bedrijfspand aan het Westerspoor. Men kwam in het bedrijfspand door het vernielen van een deur. Vanuit het bedrijf werd een onbekende hoeveelheid computer onderdelen weggenomen. Wat er precies is verdwenen en hoe groot de totale schade bedraagt kan op dit moment nog niet worden vastgesteld.

Muziekapparatuur gestolen
Andijk, woensdag 14 januari 2004.
In de nacht dinsdag op woensdag werd ingebroken in een schuur naast een woning aan de Gedeputeerde Laanweg. In deze schuur is een ruimte gecreëerd waar onder andere muziekapparaat lag opgeslagen. Woensdagmorgen bleken een digitale piano, geluidsboxen en verstekkers te zijn weggenomen. De totale waarde van het weggenomen goed bedraagt enkele duizenden euro's. Hoe men in de betreffende ruimte is gekomen is niet bekend.

Verlichtingscontrole
Bovenkarspel, woensdag 14 januari 2004.
Woensdagmorgen werd op de Gouw een fietsverlichtingscontrole gehouden. Hoeveel fietsers het controle zijn gepasseerd is niet bekend. Wel bleken 20 bestuurders geen of geen goede verlichting te voeren. Zij kregen een bekeuring.