Politie Drenthe

Woensdagmiddag 14-01-04

Assen 14-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Inbraak auto
ASSEN - Dinsdagnacht is in de Einthovenstraat een personenauto opengebroken. Een zijruit is ingeslagen. De 48-jarige eigenaar mist zijn radio-cdspeler, enkele cds, en een carkit.

Woninginbraken
WESTERBORK - Dinsdagnacht is ingebroken in een woning aan de Weitgoorn. Om binnen te komen heeft de dader het cilinderslot van de achterdeur vernield. De 49-jarige bewoner mist een portemonnee met een klein geldbedrag.
SCHOONOORD - Dinsdagnacht is op soortgelijke wijze ingebroken in een woning aan het Zetveld. De 64-jarige bewoner mist een pasport en een klein bedrag aan geld.

Computerscherm gestolen
ASSEN - Uit een kantoorpand aan de Overcingellaan is dinsdagavond of
-nacht een computer met beeldscherm gestolen. Om bij de computer te kopen zijn twee ramen vernield. Een 32-jarige man deed namens het benadeelde bedrijf aangifte.

Man gewond na ongeval met kettingzaag
ECHTEN - Woensdag tegen 12.00 uur is een 49-jarige man uit Echten gewond geraakt bij een ongeval tijdens snoeiwerkzaamheden. Hij raakte zichzelf daarbij met de kettingzaag in de borst. De traumaheli is ter plekke geweest. Het slachtoffer is per ambulance naar het Academisch Ziekenhuis in Groningen gebracht.

Ernest Zinsmeyer 0592 361127