Politie Zuid-Holland-Zuid

14/01 Middag Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

14-01-2004 - Persberichten District I

AANHOUDING NA VECHTPARTIJ
DORDRECHT- De politie heeft twee mannen aangehouden. Op woensdagmorgen 14 januari vochten de twee mannen met elkaar op de Voorstraat voor een café. Het vechtpartijtje werd even later voortgezet op het Weeshuisplein. Een 27-jarige man uit Dordrecht zou geld hebben gestolen van een 26-jarige man toen zij zich deze nacht in het café ophielden. Het geld was inmiddels al weer in het bezit van de 26-jarige uit Dordrecht. Toch kregen de twee nog ruzie met elkaar. Toen de politie aankwam, hadden beide mannen een bebloed gezicht. De politie hield beide mannen aan.

VERKEERSONGEVAL
ZWIJNDRECHT- Een 15-jarige jongen uit Zwijndrecht is gewond geraakt tijdens een verkeersongeval. Hij fietste op woensdagmorgen 14 januari over de fietsstrook bij de Celebeslaan. Op de kruisende weg kwam een 30-jarige automobilist uit Zwijndrecht aanrijden. De twee botsten tegen elkaar. De jongen viel en liep een gebroken been op. Hij werd per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis, locatie Jacobus in Zwijndrecht. De automobilist bleef ongedeerd.

VERKEERSCONTROLES
ZWIJNDRECHT- De politie heeft een verlichtingscontrole gehouden op de Jeroen Boschlaan. Dit was op woensdagmorgen 14 januari. Er werden 16 fietsers bekeurd wegens het gedeeltelijk of geheel ontbreken van de fietsverlichting.
DORDRECHT-Op woensdagmorgen 14 januari werd een gordelcontrole gehouden op de Mariastraat en de Dubbeldamseweg Zuid. 12 automobilisten kregen een bekeuring omdat zij de veiligheidsgordel niet droegen.