Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN

14 januari 2004


Uddel - Ongeval bocht Garderenseweg

Een 19 jarige man uit Tilburg is dinsdagavond gewond geraakt toen hij met zijn personenauto op de Garderensweg in een bocht naar rechts van de weg raakte en tegen een boom botste. De bestuurder klaagde slechts over nekklachten. De gearriveerde ambu-medewerkers hebben hem onderzocht maar er werd niets verontrustend ontdekt. De man verklaarde, dat hij in de bocht moest uitwijken voor een grijze Mercedes-personenauto die op zijn weghelft kwam. Vervolgens raakte hij in een slip en van de weg. De bedoelde personenauto werd niet aangetroffen.


Apeldoorn woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Langeweg in Apeldoorn is een zwarte tas met portemonnee ontvreemd. De onbekende dader(s) kwam binnen door een raam te forceren. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Apeldoorn Winkeldief betrapt

Een 38 jarige man uit Deventer werd dinssndagmiddag betrapt bij de diefstal van een jas uit een winkel aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt.


Apeldoorn Loenen - controles

Bij een snelheidscontrole op de Eerbeekseweg in Loenen zijn dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur 32 automobilisten bekeurd voor te snelle rijden. Er passeerden 1831 voertuigen. Er is ter plaatse 50 km per uur toegestaan. De hoogste snelheid was 74 km.
Bij een controle op de Kerklaan werden dinsdagmiddag 14 bestuurders betrapt op het rijden zonder gordel. Twee bestuurders belden niet handsfree.
Bij een roodlicht controle op de Pr.W.Alexanderlaan/Kalverstraat werden dinsdagmiddag 5 bestuurder bekeurd voor rijden door rood.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 548 60 58