Gemeente Alkmaar


Buizerd Beheer zorgt voor doorstart RTC-gebouw

Alkmaar, 14 januari 2004

Dit is een gezamenlijk persbericht van de Stichting Buizerd Beheer en de gemeente Alkmaar

Er wordt hard gewerkt aan de doorstart van het RTC-gebouw, nadat de Stichting Buizerd Beheer op 5 november vorig jaar het gebouw heeft overgenomen. In de afgelopen weken heeft de nieuwe directie zich bezig gehouden met het verbeteren van het aanzien van het gebouw en het versterken van het concept. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de gemeente Alkmaar.

Het RTC-gebouw is gevestigd aan de Jan Ligthartstraat 1 aan rand van Alkmaar op slechts 300 meter van de ringweg

Ook in de komende periode wordt, onder meer door intensieve samenwerking met Syntens (innovatieadviseur voor het Midden-en Kleinbedrijf), getracht om de huisvesting en de service rond het bedrijfsverzamelgebouw voor beginnende en doorstartende ondernemers te verbeteren. Steeds meer succesvolle ondernemers exploiteren hun ondernemingen in de bedrijfs- en kantoorruimten (te huur vanaf 25m2) in het RTC.

Flexibele overeenkomsten
Onder de nieuwe naam ´RTC Offices´ wordt vooral ingezet op de kleinschalige startende en doorstartende ondernemer. Het wordt de ondernemer heel gemakkelijk gemaakt met de flexibele huurovereenkomsten, waarbij wordt meegedacht over de investeringen, de service en dienstverlening rond de bedrijfsruimten.

´RTC Offices´ maakt het mogelijk om gedurende het huurcontract uit te breiden of in te krimpen. Op deze manier wordt recht gedaan aan het easy-in-easy-out-principe. Verder worden er diverse diensten aangeboden. De centrale receptie, postverzorging, ontvangst bezoekers en gebruik van een spreek- c.q. vergaderruimte maken deel uit van de servicekosten.

Een aantal andere diensten, zoals secretariële ondersteuning (op afroep) en andere kantoorfaciliteiten, kan individueel worden afgenomen. Op deze wijze worden aanvangsinvesteringen voor ondernemers zoveel mogelijk beperkt. Verder is het niet onbelangrijk dat RTC Offices over ruime parkeerfaciliteiten voor huurder en bezoekers beschikt.

RTC Offices op een rij:

* Flexibele contracten met korte opzegtermijn
* Professioneel receptieteam dat uw bezoekers verwelkomt en opvangt;
* Efficiënt gebruik van ruimte met uitbreidingsmogelijkheden;
* Betaalbare bedrijfsruimten met een professionele uitstraling;
* Telefoon beantwoorden, berichten afhandelen, fax en post beheren;
* Facilitaire ondersteuning tegen kostprijs;
* Uw eigen identiteit en uitstraling in uw eigen ruimte(n);
* Uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid;
* Netwerkmogelijkheden met succesvolle ondernemers;
* Alle voorzieningen, schoonmaak en onderhoud;
* In principe 24 uur per dag toegankelijk!

20 januari 2004