SNNZG

Stichting Nabestaan Na Zelfdoding start weer lotgenotengroepen

Stichting Nabestaan Na Zelfdoding Groningen start binnenkort weer met lotgenotengroepen

Stichting Nabestaan Na Zelfdoding Groningen houdt zich o.a. bezig met het in contact brengen van mensen die een dierbare door zelfdoding verloren. Zij doen dit door het organiseren van gespreksgroepen voor nabestaanden na zelfdoding.
Deze gespreksgroepen vinden plaats onder begeleiding van ervaringsdeskundigen, die zijn opgeleid door het Landelijk Steunpunt Rouwbegeleiding.
Onderwerpen die aan de orde zouden kunnen komen, zijn bijvoorbeeld: gevoelens rondom het overlijden van de persoon, reacties van de omgeving, etc.
Binnenkort start Stichting Nabestaan Na Zelfdoding Groningen weer met een lotgenotengroep. Het is de bedoeling om, bij voldoende deelname, te starten op dinsdag 10 februari aanstaande.
In totaal zullen er 8 a 10 bijeenkomsten plaatsvinden, iedere twee weken, om 20.00 uur in het SPC, Hoendiep 95 te Groningen. Deelname is kostenloos.
Heeft u interesse in het deelnemen aan de lotgenotengroep, dan kunt u contact opnemen met Mevr. S. Dokter, tel. 050-5735451 of Mevr. J. Stadhouder, tel. 050-5718717

13 jan 04 23:11