Politie Zeeland


O-0264-2004 AANRIJDING AUTO - REE

Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen heeft woensdag omstreeks 19.35 uur op de Philipsdam in Sint Philipsland een botsing met een ree gehad, het dier heeft dit niet overleefd.
De vrouw reed in de richting van Sint Philipsland toen plotseling kort voor haar voertuig een ree de rijbaan oversteken. Zij kon het dier niet meer ontwijken.
De auto raakte aan de voorzijde beschadigd.

Z-0265- 2004 POGING WONINGINBRAAK

In een woning aan de Past vd Muyssenbergstraat in Hoofdplaat heeft men woensdag tussen 15.10 uur en 18.45 uur gepoogd in te breken.
De gehele woning werd doorzocht maar op het eerste gezicht werd er niets weggenomen. Vermoedelijk is/zijn de dader(s) gestoord.

W-0266-2004 WINKELDIEFJES AANGEHOUDEN

Twee Vlissingse meisjes van 10 jaar zijn woensdagmiddag rond 15.30 uur aan de Gildeweg in Vlissingen aangehouden wegens winkeldiefstal.
Beide hadden tassen vol met gestolen goederen bij zich uit diverse winkels. Ze werden aangehouden en overgebracht naar het bureau waar de ouders werden ingelicht. Zij gingen akkoord met een afhandeling middels STOP.

O-0267-2004 AANRIJDING WILHELMINADORP

Op de Deltaweg in Wilhelminadorp vond woensdag omstreeks 17.00 uur een kop / staart aanrijding tussen twee automobilisten plaats.
Een 30-jarige man uit Gieterveen reed over de Deltaweg komende uit de richting van Goes.
Voor hem in dezelfde richting reed een 50-jarige man uit Zierikzee die door de noodzaak van het verkeer remde, de 30-jarige man had dit te laat door en reed achter op zijn voertuig.
De 50-jarige man klaagde over wat rugpijn maar de ambulance is niet ter plaatse geweest.
Beide voertuigen raakte beschadigd.

O-0268-2004 DIEFSTAL GELDKISTJE

Tussen dinsdag 20.15 uur en woensdag 06.50 uur werd er ingebroken in een bedrijfspand in Sint Maartensdijk, hierbij werd een geldkistje buitgemaakt.
Buiten het geldkistje werd er niets gestolen. Het geldkistje werd met inhoud teruggevonden Onder de Linden in Sint Maartensdijk.