Ingezonden persbericht

Verlaging kilometervergoeding geeft impuls aan Shortlease

GRONINGEN, 20040114 -- Het zakelijk gebruik van een privé-auto is niet meer zo vanzelfsprekend. Dit vanwege de onlangs ingestelde fiscale maatregelen met betrekking tot de kilometervergoeding. Door gebruik te maken van shortlease kan het tekort aan dienstauto's op een flexibele wijze worden verholpen.


De gemeente Emmen heeft besloten over te gaan op huurauto's om zo de toenemende behoefte aan auto's voor zakelijk gebruik op te vangen. De ambtenaren willen vanwege de verlaging van de kilometervergoeding geen dienstreizen meer maken met hun privé-auto, zo bericht het Dagblad van het Noorden op 10 januari jongstleden. Lease4less verwacht dat meer gemeenten zich voor een dergelijke keuze geplaatst zien en voorziet dat deze trend zich ook zal doorzetten in andere branches.

"Shortlease via Lease4less is naar mijn mening de goedkoopste en meest flexibele oplossing om het tekort aan privé-auto's voor zakelijk gebruik op een adequate manier op te lossen", aldus de heer Piëst. Lease4less is onafhankelijk en bemiddelt tussen leasemaatschappijen en officiële merkdealers. Via www.lease4less.nl kunnen ondernemers een vrijblijvende shortlease offerte aanvragen. Lease4less draagt uiterlijk binnen 12 uur zorg voor de gevraagde offerte. Deze werkwijze betekent een tijdsbesparing voor de offerteaanvrager. Daarnaast garandeert Lease4Less een basis prijsniveau dat ligt beneden de reguliere verhuurtarieven.

"Langlopende contracten zijn bij shortlease niet aan de orde, waardoor aan de flexibiliteitbehoefte van iedere ondernemer of instelling in welke branche dan ook tegemoet kan worden gekomen. Mede door de huidige fiscale maatregelen zal deze behoefte gaan groeien", aldus Lease4less.


Meer informatie rondom het Lease4less concept is te vinden op het internetadres www.lease4less.nl


////////// EINDE PERSBERICHT //////////


Lease4less is niet gebonden aan leasemaatschappij, merk of dealer, maar is zelfstandig 'Enhanced Lease Solution Provider'. Lease4less scant de leasemarkt en draagt zorg voor kostenbesparing en ongekende flexibiliteit. Gebruikmaking van de dienstverlening van Lease4less is absoluut kostenloos. Lease4less is een bemiddelaar, werkt landelijk en heeft afspraken gemaakt met gerenommeerde partijen.




Ingezonden persbericht