Gemeente Son en Breugel


Uitnodiging aan alle inwoners van 55 jaar en ouder 05-01-2004
afbeelding: Uitnodiging aan alle inwoners van 55 jaar en ouder In december 2002 is in onze gemeente het project "Ouderenproof" van start gegaan. In een drietal openingsbijeenkomsten, waar in totaal 525 personen aanwezig waren, is inzicht gegeven in het doel van dit project. Bovendien zijn tijdens deze bijeenkomsten en in een daarna gehouden enquête allerlei knelpunten, wensen en ideeën naar voren gebracht.

Na de startbijeenkomsten zijn ongeveer honderd van u, in verschillende werkgroepen aan de slag gegaan. De knelpunten, wensen en ideeën ten aanzien van Dienstverlening, Welzijn, Werken, Wonen en Zorg zijn geïnventariseerd en verder onderzocht. Vervolgens zijn aanbevelingen opgesteld. Hiermee is de eerste fase van het project afgerond.

Graag willen wij u de resultaten van dit project presenteren . Daartoe wordt u uitgenodigd voor één van de volgende bijeenkomsten op donderdag 15 januari:
t Veer 10.00-12.00 uur
Het Vestzaktheater 14.00-16.00 uur
De Zwaan 20.00-22.00 uur

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u volop in de gelegenheid gesteld om uw mening te geven over de resultaten die tot nu toe behaald zijn. Bovendien vernemen wij graag van u wat naar uw mening de volgende stappen zijn die gezet moeten worden. Het project Ouderenproof is immers van u en voor u.

Uw komst op een van de genoemde bijeenkomsten zien wij als een graadmeter voor het belang dat u stelt in dit project, uw project. Uw ideeën en suggesties, maar ook uw eventuele kritiek kunnen ertoe bijdragen dat dit project succesvol wordt afgerond en dat onze gemeente het predikaat Ouderenproof zal kunnen dragen.

Wij zien u graag bij één van de bijeenkomsten!