Gemeente Smallingerland

Wijkraad de Venen
15 januari 2004

Wijkspreekuur
op Donderdag 15 januari 2004 van 19.00 tot 19.45 uur " in obs "de Barte" aan de Slag.

Het spreekuur is voor bewoners die vragen, reacties of opmerkingen hebben over verschillende wijkzaken. Veel bewoners weten inmiddels de weg naar het spreekuur te vinden en ervaren, net als wij, dat een probleem oplossen samen beter gaat dan alleen.

Direct aansluitend is er een

Wijkraadvergadering die om 20.00 uur begint.

Op de agenda staan o.a. de volgende punten: Uitwerken actieplan Veiligheid in de Venen, verkeer en de lopende zaken worden besproken.

Wijkraad "de Venen" draait nu al weer een aantal jaren in vrijwel dezelfde samenstelling. Veel ervaring is opgedaan en deze willen we graag over brengen op nieuwe leden. Wij willen dan ook een oproep aan bewoners doen zich te melden als actief lid van de wijkraad. Actief lid betekent samen met anderen een onderdeel van het wijkgebeuren op zich te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan een werkgroep spelen, verkeer, jongeren of andere activiteiten die meer als ondersteuning dienen voor de totale wijkraad. Bij het laatste wordt gedacht aan taken als notulist, secretaris, bezorger van wijkkrant etc. Als u meer wilt weten over bv tijdsinvestering of aantal vergaderingen per jaar neem dan gerust contact op met de secretaris.

Voor informatie: tel 520526 of 543069.