Gerechtshof Amsterdam



Rol van de Ondernemingskamer voor donderdag 15 januari 2004
Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 14-01-2004

Op donderdag 15 januari 2004 staan de volgende rekestzaken op de rol van de Ondernemingskamer:

13.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van W.T.J. Zuidema c.s. (advocaat: mr. A. Voûte), strekkende tot het instellen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken binnen Oceanmotive B.V. en het treffen van onmiddellijke voorzieningen met betrekking tot het beleid van de vennootschap ten aanzien van haar jaarrekeningen over de boekjaren 2002 en 2003.

14.30 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van de centrale ondernemingsraad Stichting Amstelring (advocaat: mr. S.J.M.H. Willems), strekkende tot de verklaring dat Stichting Amstelring (advocaat: mr. Y.B. Berkeljon) in redelijkheid niet heeft kunnen komen tot haar besluit met betrekking tot een bezuinigingstaakstelling voor haar werkmaatschappijen van EUR 4 miljoen.

De Ondernemingskamer heeft de behandeling van het verzoek van de Vereniging van Effectenbezitters tot het instellen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Getronics N.V. op verzoek van partijen nader bepaald op donderdag 19 februari 2004 om 10.00 uur.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn - voor zover niet anders vermeld - openbaar en vinden plaats in een van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

U dient er rekening mee te houden dat de behandeling van bepaalde zaken niet doorgaat, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Mevrouw mr. A.K. van de Vorst-Glerum
Griffier van de Ondernemingskamer