Mojo Concerts

Vlaams cabaretduo voor het eerst avondvullend in nederland

Vanaf 15 januari a.s. staan Frank van Erum en Han Coucke, bekend als duo Gino Sancti voor de eerste keer avondvullend in Nederland met de voorstelling 'Niet op de openbare weg strooien'. De voorstelling gaat over twee broers die elkaar ontmoeten op de crematie van hun moeder. Het moet een feest worden, want dat was haar laatste wens. Het feestje begint pas echt als één van de broers met de volgende stelling op de proppen komt: "Als je de as van een overledene opsnuift kan je een bijnadoodervaring krijgen."

Wees getuige van één van de leukste afscheidsfeestjes ooit en indien u nog nooit een bijnadoodervaring van dichtbij hebt bijgewoond dan mag u dit absoluut niet missen.

Met dit crematoriumcabaret wonnen de twee Vlamingen in 2002 de Wim Sonneveldprijs (Amsterdam Kleinkunst Festival), het Cabaretskefestival (Eindhoven) en het Humorologieconcours (Kortwijk-Marke).

Het Parool schreef:
"Frank van Erum en Han Coucke, samen Gino Sancti, onderscheidden zich van hun tegenspelers op het Wim Sonneveldconcours door de gemakkelijke lach te ontwijken. Subtiel verweefden ze het overlijden van hun moeder met de dood van een hondje. Daarbij maakten ze virtuoos gebruik van de Nederlandse taal; zoals eigenlijk alleen Vlamingen dat kunnen. Noem het theatraal cabaret. En ze zongen liedjes die het gemiddelde meezingertje op cabaretfestivals overstegen". (16/04/2002)

Gino Sancti is o.a. te zien in een reeks voorstellingen (20 t/m 24 januari) in Theater Bellevue, Amsterdam. Klik HIER voor de volledige speellijst.
Voor meer informatie: www.ginosancti.be