PERSBERICHT - 2004-01-15

ACSI introduceert gemakkelijke CampingCard

In 2004 wordt het voor iedereen, die niet gebonden is aan het hoogseizoen, nog aantrekkelijker om buiten de drukste weken van het jaar te gaan kamperen. Nu met een kortingskaart, speciaal voor het laagseizoen, een nieuw initiatief van ACSI.

Het mes snijdt aan twee kanten: de 353 deelnemende kwaliteitscampings in 16 Europese landen ontvangen graag meer gasten in het laagseizoen, voor de gasten zelf wordt de overnachtingsprijs in het laagseizoen nog aantrekkelijker dan die al was.

Vooral simpel
Met de kortingskaart kan de kampeerder voordelig overnachten voor één van de drie vaste prijzen: 13, 11 of 9. Voor dat bedrag mag er overnacht worden met twee volwassenen op een staanplaats voor een tent of caravan, uiteraard inclusief auto, stroomvoorziening en gebruik van douches en warm water.

Deze vaste tarieven zijn lager geprijsd dan het laagste bedrag dat de deelnemende campings in het laagseizoen hanteren. Veel campings geven nog eens extra korting bij een langer verblijf.

Het systeem is simpel: er hoeft niet vooruit te worden betaald voor een bepaald aantal overnachtingen, pas bij vertrek. Geen ingewikkelde administratieve handelingen met
cheques of formulieren; de kampeerder toont bij aankomst aan de receptionist(e) simpel-
weg de kortingskaart en profiteert bij het afrekenen van het goedkope overnachtingstarief.

De korting is soms aanzienlijk. Minimaal 10%, maar soms wel 50% van de reguliere prijs.
De deelnemende campings zijn stuk voor stuk door ACSI geïnspecteerde en goedgekeurde campings.

Alles over de deelnemende campings en waar ze te vinden zijn, staat in de handzame CampingCard-gids, met een uitneembare overzichtskaart van Europa.

Inlichtingen en bestellingen: via www.campingcard.nl of tel.
0488-452055. Kopers van
een ACSI Campinggids ontvangen de kortingskaart gratis.