14/1 Persber icht Land van Cuijk

Cuijk 14-01-2004

AANHOUDING GEZOCHTE, Overloon

Woensdagmiddag heeft de politie District Land van Cuijk op verzoek van haar collegas in Venray in een woning in Overloon een 37-jarige man uit Venlo aangehouden. De man werd gezocht voor mishandeling met de dood tot gevolg gepleegd in Venray. In de woning van de verdachte troffen de agenten nog een 20-tal Xtc-pillen en een kleine hoeveelheid GHB aan. De drugs zijn inbeslaggenomen en de man zal zich ook voor het bezit hiervan moeten verantwoorden. De verdachte is inmiddels overgedragen aan de politie Venray.

GORDELCONTROLE, Cuijk/ Escharen

De politie heeft woensdag op de Hapsebaan in Cuijk twee controles gehouden op het dragen van de autogordel. Dertien automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen daarvan.


--

Dinsdag controleerde de politie op het dragen van de autogordel op de Vegetasscheweg in Escharen. Hier droegen vier automobilisten de autogordel niet.

VERKEERSCONTROLE, Mill

De politie controleerde dinsdagmorgen op diverse locaties in Mill met name de schoolgaande jeugd. In zes gevallen bleken fietsers geen verlichting te voeren en één fietser hield onvoldoende rechts. Een bromfiets werd op de rollentestbank gezet en bleek geheel in orde te zijn. In de andere gevallen is proces-verbaal opgemaakt.