Ingezonden persbericht


D-Link introduceert reeks krachtige en kosteneffectieve firewalls voor MKB

DFL-700 biedt content filtering, traffic shaping en encryptie

Rotterdam, 15 januari 2004 - D-Link, leverancier van netwerkoplossingen, breidt zijn aanbod beveiligingproducten uit met een nieuwe reeks firewalls voor het MKB: de DFL-700 en de DFL-1100. De DFL-700 is per direct beschikbaar, de DFL-1100 volgt later dit jaar. Deze krachtige en kosteneffectieve beveiligingsoplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote organisaties die op zoek zijn naar eenvoudig te beheren firewalls. De DFL-700 biedt veel configuratiegemak en ondersteunt beheer via het web.

De DFL-700 is een krachtige firewall voor content filtering, traffic shaping en geavanceerde encryptie waaronder DES, 3DES en AES. De DFL-700 kan tot 200 IPSec VPN-tunnels monitoren en is eenvoudig aan te sluiten aan een kabel- of DSL-modem.

"D-Link levert een breed portfolio aan netwerkproducten. We willen onze klanten complete oplossingen leveren en daar horen security-producten ook bij", zegt Marcel Visser, General Manager Benelux van D-Link. "Naast VPN Routers, IP-camera's en Service Gateways zetten we nu de volgende stap met de introductie van een reeks firewalls. Onze oplossingen bieden nu bescherming tegen een brede reeks bedreigingen. In 2004 zullen we bijvoorbeeld ook producten voor de beveiliging van draadloze netwerken introduceren."

DFL-700 in het kort
- 10/100Mbps WAN voor verbinding met kabel/ADSL-modem - 10/100Mbps LAN- en DMZ-poort
- Tot 200 IPSec VPN-tunnels
- Stateful Packet Inspection (SPI)
- Traffic shaping
- Triple Data Encryption (3DES)
- Advanced Encryption Standard (AES)
- Access Control List (ACL)
- Ondersteuning NAT/PAT/routing
- Eenvoudige configuratie en webgebaseerd beheer

Over D-Link
Sinds de oprichting van D-Link in 1986 heeft het bedrijf zich gericht op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige netwerkoplossingen die zij tegen een concurrerende prijs op de markt brengt. Door een scherpe focus op de eisen en wensen van zijn klanten heeft D-Link een toonaangevende positie weten te verwerven met producten die wereldwijd worden ingezet. D-Link is in Europa actief in 17 landen en beschikt wereldwijd over 47 vestigingen. D-Link ontwikkelt en produceert een brede reeks van producten voor LAN's, WAN's en mobiele netwerken. Meer informatie is beschikbaar op www.dlink-benelux.com



Ingezonden persbericht