Ingezonden persbericht


ViewSonic lanceert twee nieuwe LCD-projectors;

één voor professionele presentaties en één voor home entertainment.

ViewSonic, wereldleider voor visuele presentatieproducten, kondigt twee nieuwkomers aan in zijn gamma van LCD-projectors. De PJ510 betekent opwindend nieuws voor wie op zoek is naar een veelzijdig apparaat om zijn home entertainment centre uit te breiden. De PJ650 is de ideale draagbare projector voor diegene die professionele presentaties geeft en tevens een fantastisch toestel voor kantoor.

De ViewSonic PJ510

De nieuwste films op dvd, tv, of video komen echt tot leven met de PJ510. Progressive Scan Video-technologie, compatibiliteit met HDTV-signalen en andere video- en gegevensbronnen, met een geïntegreerde selectieve positionering van 16:9, maken van dit toestel een uiterst aantrekkelijke aanvulling voor elk home entertainment centre. De PJ510 biedt een helderheid van 1,200 ANSI lumens en een reële resolutie van 800x600 pixels, uitbreidbaar tot 1600x1200. Het contrastratio bedraagt 300:1. Resultaat: heldere, haarscherpe beelden - zelfs in een goed verlichte omgeving- die bijna tastbaar zijn.

Met zijn superieure visuele prestaties staat de PJ510 uiteraard ook zijn mannetje op kantoor. En zijn gewicht van nauwelijks 2,9kg is een handige troef voor de mobiele professional. Het eenvoudige installatiesysteem staat borg voor probleemloze synchronisatie en scherpstelling, zodat de vergadering zonder vertragingen kan beginnen. De fluistermodus verlengt de levensduur van de lamp tot 4.000 uur en vermindert het geluidsniveau tot 27dB, een van de beste prestaties op de markt.

De ViewSonic PJ650

De PJ650 is een uiterst veelzijdig toestel voor kantoor bestemd voor de kwaliteitsbewuste zakelijke gebruiker. Met zijn compacte formaat en een minimaal gewicht van amper 2,7kg, is dit model eveneens de ideale keuze voor mobiele professionals die de hele dag klanten bezoeken. 2.000 ANSI lumens en een native resolutie van 1024 x 768 XGA maken van deze projector een indrukwekkend toestel dat glasheldere, scherpe, duidelijke beelden projecteert in vrijwel elke omgeving. Het contrastratio bedraagt 350:1.

Dankzij de dubbele RGB inputs kunnen er twee pc's tegelijk op de PJ650 worden aangesloten, of een extra videobron, om dynamische multimediapresentaties te vertonen. Om het beeldformaat aan te passen aan vrijwel elke ruimte, werd deze LCD-projector uitgerust met een zoomfunctie. De korte brandpuntsafstand garandeert optimale presentaties, zelfs in kleinere lokalen. Ook horizontale en verticale keystone correcties werden geïntegreerd, zodat het beeld eenvoudig kan worden aangepast. Naast al deze handige functies beschikt de PJ650 ook over een functie 'MyScreen', waarmee de gebruiker een gepersonaliseerd startscherm kan creëren.

Maar waarom zouden we zo'n goed toestel alleen op het werk gebruiken? De compatibiliteit met HDTV-signalen en andere video- en gegevensbronnen betekent dat het ook gebruikt kan worden om tv mee te kijken, van dvd's of video's te genieten in home-cinema stijl na een drukke dag op het werk. De hoogte-breedteverhouding van de beelden kan worden aangepast van 4:3 tot 16:9, afhankelijk van de bron. En de fluistermodus tenslotte, verlaagt het geluidsniveau van het toestel en verlengt de levensduur van de lamp tot 4.000 uur.

"De modellen verschillen van elkaar - de PJ510 werd ontworpen met het oog op de thuisgebruiker, terwijl de PJ650 zich tot zakelijke gebruikers richt - maar toch hebben ze talrijke kwaliteiten gemeen. Deze twee nieuwe projectors bewijzen vooral dat indrukwekkende prestaties niet noodzakelijk grote toestellen vereisen," verklaart Max Tangen, Europees productmanager voor projectors.

ViewSonic biedt drie jaar garantie voor beide projectors. Ze zijn nu al verkrijgbaar bij de resellers. De aanbevolen verkoopprijs voor de PJ510 bedraagt ¬1392 en voor de PJ650 ¬ 2660 inclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Leads United
Laureen Dix

e-mail: laureen.dix@leadsunited.com
Tel: +31.6.2475.0474

ViewSonic contact
Marie Pinon
e-mail: mpinon@viewsoniceurope.com

Tel: +33.(0)1.4147.4905

LEADS UNITED

Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/3 466 01 88 - Fax: +32/3 466 01 80
www.leadsunited.com