GCI HOLLAND PR

Koninklijke billetjes met Pampers. De winnaars zijn bekend
Donderdag 15 januari ontvangt baby Buck Coen de Gier de 1e prijs (1)

Eerste prijs(1) 'Koninklijke billetjes met Pampers' actie valt in Capelle aan den IJssel
Voor alle kindjes die op dezelfde dag geboren zijn als het prinsesje Amalia heeft Pampers een speciale verrassing. Indien de ouders een origineel geboortekaartje instuurden maakten ze kans op 2 jaar gratis Pampers luiers en doekjes. Bovendien ontvingen alle deelnemende ouders sowieso 1 pak Pampers luiers en doekjes gratis.

De selectie
Pampers heeft maar liefst 365 geboortekaartjes ontvangen van kindjes die op dezelfde dag geboren zijn als het prinsesje. Een jury, bestaande uit de marketing afdeling van Pampers, het reclamebureau Saatchi & Saatchi en het Kraamzorghotel te Rotterdam Noord, heeft het kaartje van Buck Coen de Gier uit Capelle aan de IJssel uitgeroepen tot meest originele kaartje.

Het meest originele geboortekaartje
De jury is het er eenduidig over eens: het kaartje van Buck is het meest origineel! Het is een kleurrijk kaartje met daarop rupsjes afgebeeld. De grote verrassing komt bij het openen van het kaartje: er komt een vlinder uitgevlogen! In het kaartje staat vervolgens de tekst: Dat is schrikken, hier ben ikke! De combinatie van de naam met dit originele idee heeft ertoe geleid dat Buck de komende twee jaar gratis in de luiers zit. Vandaag is de eerste voorraad Pampers luiers en doekjes bezorgd bij familie de Gier in Capelle aan den IJssel.

Tweede en derde prijs:
De tweede prijs (2) is gewonnen door familie Liefting-Truyens uit Limmen. Zij nemen maandag 19 januari a.s. hun prijs in ontvangst. De derde prijs (3) zal binnenkort uitgereikt worden in De Zilk. Alle andere deelnemende ouders hebben inmiddels een pak Pampers luiers en doekjes ontvangen.