Dienstenbond CNV

CNV Belastingservice 2004
15-01-2004

Ieder jaar houdt het CNV in - februari en maart - belastingzittingen door het hele land. Een grote groep vrijwilligers vult hier samen met u de belastingaangifte in.
We komen ook bij u in de buurt. Waar en wanneer precies, dat leest u in het begin van het jaar in uw bondsblad. Hierin staat welke gegevens er nodig zijn om uw aangifte volledig en juist te verwerken.

Belastingzittingen, nazorg, ledenhulp, informatie In de maanden februari en maart organiseert het CNV belastingzittingen in het gehele land. Tegen een speciaal ledentarief kunnen leden van het CNV van deze service gebruik maken. Ook kunnen partners van CNV-leden en/of studerende kinderen hiervan gebruikmaken. Voor hen geldt een speciaal tarief. De tarieven kunt u terugvinden op deze site.

Belastingzittingen worden dichtbij u in de buurt georganiseerd. In het zittingsoverzicht op deze site, kunt u zien waar u terecht kunt. Voor het laten invullen van uw aangifte tijdens de zitting dient u wel een afspraak te maken. Om de belastingservice zo goed mogelijk te laten verlopen adviseren wij u om de checklist te raadplegen en alle relevante informatie mee te nemen naar de zitting.

Informatie voor leden van de CNV jongerenorganisatie Vanaf januari tot en met april organiseert de CNV jongerenorganisatie een speciale actie rondom het TJ biljet. Voor meer informatie kunt u terecht op www.Tj-biljet.com of bel de Support Desk, tel: (030)2840840.

Belastingzittingen voorjaar 2004
U kunt in het onderstaande overzicht zien waar u dit jaar terecht kunt voor het laten invullen van uw aangifte en hoe u een afspraak kunt maken.

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Utrecht
Flevoland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Westelijk Noord Brabant
Oostelijk Noord Brabant
Limburg

Aanmelden Ga naar het aanmeldformulier>>

Handig om te weten
Voor het invullen van elke aangifte wordt er 45 tot 60 minuten gereserveerd. Sommige aangiften kosten minder tijd en andere meer tijd. Daarom vragen wij u om 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn en de nodige informatie mee te nemen (zie checklist ).

Let u erop:
Formulieren successierechten C, F, M of aangiften van grensarbeiders worden niet op een belastingzitting behandeld. U kunt hiervoor een afspraak maken met het CNV ledenhulp via CNV info 0900-2684636 (15 cent per minuut). O-aangiften (ondernemers) worden niet door de CNV belastingservice ingevuld.

Móet ik aangifte doen?
Als u een aangifteformulier met diskette ontvangt, bent u verplicht aangifte te doen. Heeft u geen formulier ontvangen maar wilt u wel een aangifte doen? Neem dan contact op met de belastingdienst.

Het hele jaar door
Ook de rest van het jaar is de CNV Belastingservice bereikbaar. Bijvoorbeeld voor een vraag over uw aangifte of een aanslag. Of als u een voorlopige teruggaaf wilt aanvragen.

Bel voor meer informatie met:
CNV-Info: (0900)2684636 ( 0,15 p.m.) of stuur een email: cnvinfo@cnv.nl.