Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

YOURZINE verzorgt e-mail marketing Unique (United Services Group N.V.)

Zaltbommel, 15 januari 2004

YOURZINE verzorgt de e-mail marketing nieuwsbrieftoepassing voor Unique Uitzendburo. Unique Uitzendburo introduceert e-mail als volwaardig kanaal voor haar marketingcommunicatie en als loyaliteitsinstrument in het bijzonder. Voor de realisatie werkt Unique samen met e-mail marketingspecialist YOURZINE. YOURZINE, onderdeel van LECTRIC, is specialist op het gebied van e-mail marketing, SMS-marketing en online enquêtes.

Organisatiebrede aanpak
Gekozen is voor een organisatie brede aanpak waarbij meerdere business units en merken binnen de organisatie gaan werken met dezelfde e-mail marketing oplossing. Naast strategisch advies en conceptontwikkeling verzorgt YOURZINE de vormgeving, databasemanagement en de organisatorische aspecten met betrekking tot de verzending van e-mailcampagnes.

Over Unique
Unique Nederland is een full-service uitzendorganisatie gespecialiseerd in het leveren én organiseren van flexibele arbeid, detachering en werving & selectie. Unique is onderdeel van het beursgenoteerde United Services Group NV.

Over YOURZINE
YOURZINE adviseert en faciliteert organisaties die e-mail publishing, e-mail marketing en SMS marketing willen inzetten voor het contact met de doelgroep. Gebruikersvriendelijkheid en heldere communicatie staan hierbij voorop. De YOURZINE e-zine is de nieuwe generatie e-zines: geheel grafisch opgemaakt en gebaseerd op uw eigen huisstijl. De YOURZINE e-zine is hèt medium voor 1-op-1 communicatie met doelgroepen. Aangevuld met de interactieve mogelijkheden van YOURZINE kunnen interesses van doelgroepen gedetailleerd in kaart worden gebracht. Er kan gebruik worden gemaakt van allerlei combinaties met sites, track & trace technieken, multimedia en natuurlijk SMS-marketing.

Op dit moment wordt YOURZINE reeds succesvol toegepast door o.a. P&O Ferries, Deloitte & Touche, Praxis, Univé Verzekeringen, De Bijenkorf, Ilse Media Groep, Kijkshop.nl, Martinair, Dixons, LeadsPR, Interpolis, Dynabyte, Schouten & Nelissen, Aegon.

Meer informatie:

YOURZINE B.V.
Michiel van Riemsdijk
T: 0418 688 688
F: 0418 597 099
E: m.vanriemsdijk@yourzine.nl
I: www.yourzine.nl