Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


15 januari 2004


Winterswijk - Winkeldiefstal


Woensdagmiddag is rond 17.55 uur een 23 jarige inwoner uit Lichtenvoorde aangehouden. De man had eerder die middag een jas weggenomen uit een winkel aan de Misterstraat. Een 42 jarige inwoonster uit Winterswijk probeerde de aanhouding te verhinderen door agenten te duwen en uit te schelden. Hierop werd de Winterswijkse ook aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het bureau. De man is ingesloten, de vrouw werd gehoord en voorgeleid, waarna ze werd heengezonden.


Doetinchem - Ongeval


Een 17 jarige bromfietser uit Doetinchem is woensdag op de Kapoeniestraat omstreeks 14.50 uur licht gewond geraakt. Een 35 jarige automobilist uit Hengelo opende zijn portier. Op dat moment kwam de bromfietser langs en is tegen het portier gereden. Hij viel hierdoor in de struiken en liep hierbij lichte verwondingen op. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.


Winterswijk - Inbraak bij recreatiepark


In een kantoor op een recreatiepark aan de Kattenbergweg is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Men heeft een onbekend geldbedrag en een gereedschapskist weggenomen. Er werd een deur geforceerd om in het pand te komen.


Borculo - Brand in afzuiginstallatie


Bij een bedrijf aan de Kamerlingh Onnesstraat is woensdag omstreeks 16.10 uur brand ontstaan in een afzuiginstallatie bij de timmerloods. De brandweer had de zaak snel onder controle.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --