15/1 Aa & Dommel

Boxtel 15-01-2004

POGING WINKELDIEFSTAL, Sint-Oedenrode

Woensdagavond is op de Nijnselseweg in Sint-Oedenrode een 64-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man had in een winkel aan de Heuvel vleeswaren in zijn tas gestopt. Een medewerker vroeg vervolgens aan de man of hij in de tas mocht kijken. De medewerker zag dat de man een vuurwapen in zijn tas had en heeft hem vervolgens de winkel uitgestuurd en de politie gewaarschuwd. De Eindhovenaar is overgebracht naar het politiebureau.

GEWONDE BIJ VERKEERSONGEVAL, Berlicum

Woensdagmiddag is bij een verkeersongeval op de Milrooijsedijk in Berlicum een 20-jarige automobilist uit Schijndel gewond geraakt. Een 38-jarige bestuurder van een trekker met oplegger uit s-Hertogenbosch reed op de Heiblomsedijk en wilde ter hoogte van de kruising met de Milrooijsedijk oversteken. Hij zag daarbij vermoedelijk de automobilist, die op de voorrangsweg reed, over het hoofd. De man uit Schijndel is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Rembrandtlaan in Vught een 43-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

Later deze nacht werd op de Vic. Van Alphenlaan in Boxtel een 31-jarige automobilist uit Zierikzee aangehouden voor hetzelfde feit. Ook deze man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

FIETSTER GEWOND, Sint-Michielsgestel

Donderdagochtend is op de rotonde bij de Zandstraat in Sint-Michielsgestel een 15-jarige fietster uit Berlicum gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het meisje fietste in tegenovergestelde richting op de rotonde en kreeg geen voorrang van een 63-jarige automobilist uit Berlicum. De fietster is met letsel aan haar heup overgebracht naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch.