15/1 Den Bosc h

's-Hertogenbosch 15-01-2004

AANHOUDING NA VECHTPARTIJ, s-Hertogenbosch

Woensdagavond kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij gaande was tussen twee personen aan de Plataanstraat in s-Hertogenbosch, waarbij een raam van een woning was ingeslagen. Toen de agenten ter plaatse arriveerden, stapte één van de mannen in een auto en reed met gedoofde lichten weg. De man, een 44-jarige inwoner van Zaltbommel, kon op de Maastrichtseweg worden aangehouden. Hij bloedde hevig en had diverse snijwonden aan zijn hoofd en ledematen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak.

HUISELIJK GEWELD, Vlijmen

In de nacht van woensdag op donderdag is in zijn woning in Vlijmen een 36-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. De vrouw liep als gevolg van deze mishandeling letsel op aan haar oog. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

BRAND IN WINKEL, s-Hertogenbosch

In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie de melding dat er brand was uitgebroken in een pand aan de Kooikersweg in s-Hertogenbosch. De brandweer bluste de zaak. De politie onderzoekt of er sprake is geweest van brandstichting. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).