15/1 Land van Cuijk

Cuijk 15-01-2004

GEWONDEN BIJ VERKEERSONGEVAL, Vianen

Donderdagmiddag zijn bij een verkeersongeval op de Graafsedijk in Vianen twee personen gewond geraakt. Een 50-jarige automobilist uit Cuijk reed over de Graafsedijk en verleende ter hoogte van de kruising met de Heikamp geen voorrang aan een 38-jarige automobiliste uit Vianen (N.Br.). De man schepte vervolgens een 68-jarige fietster uit Beers met een kind achterop, die op dat moment op de kruising fietste. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste is ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis. Het kind liep geen verwondingen op.

BEDREIGING, Cuijk

Woensdagavond rond 20.00u zijn op de Galberg in Cuijk zes jongens in de leeftijden van elf en twaalf jaar bedreigd door drie onbekende personen. De jongens liepen op de Galberg toen zij ter hoogte van de Gansakker een man zagen. De man sprak de jongens aan en bedreigde hen verbaal. Vervolgens kwamen er nog twee mannen uit de struiken met beide (waarschijnlijk) een mes in hun handen. Eén van de verdachten loopt met een op een mes gelijkend voorwerp de jongens een stuk achterna. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

SNELHEIDSCONTROLE, Wanroij

Woensdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de Molenstraat in Wanroij in totaal 18 personen bekeurd voor het overschrijden van de maximumsnelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km/u waar maximaal 80 km/u is toegestaan. Er werden 990 voertuigen gecontroleerd.