15/1 Maasland

Oss 15-01-2004

VECHTPARTIJ, Oss

Woensdagmiddag kreeg de politie de melding van een vechtpartij aan de Kardinaal de Jongstraat in Oss. Ter plaatse bleek een 41-jarige Ossenaar te zijn gestoken met vermoedelijk een mes tijdens een vechtpartij met twee plaatsgenoten (21 en 22 jaar). De verdachten zijn aangehouden en inverzekering gesteld voor nader onderzoek. De 41-jarige man moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen.

BEDRIJFSINBRAAK, Berghem

Gisteren is er ingebroken in een bedrijf aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem. Men heeft zich toegang tot het pand verschaft door het verbreken van een deur. Uit het pand werd een geldbedrag, beamer en gereedschap ontvreemd.

RIJDEN ONDER INVLOED, Heesch

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Osseweg in Heesch een 21-jarige Ossenaar aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

GEWONDE BIJ VERKEERSONGEVAL, Lithoijen

Donderdagochtend is op de Beatrixweg in Lithoijen bij een aanrijding een 56-jarige man uit Lith gewond geraakt. De automobilist reed op de Beatrixweg komende uit de richting van de Parallelweg. Voor hem op dezelfde weg reed een graafmachine, bestuurd door een 16-jarige inwoner van Oijen. Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist van achter tegen de graafmachine aan. De man uit Lith is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.