Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


15 januari 2004


Apeldoorn - aanrijding met schade


Bij een aanrijding op de kruising Germanenlaan en Romeinenlaan in Apeldoorn zijn 14 januari omstreeks 15.20 uur 2 voertuigen met elkaar in aanraking gekomen. Een 81 jarige bestuurder uit Apeldoorn reed over de Germanenlaan komende uit de richting van de Laan van Orden.
Hij verleende op de kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 25 jarige bestuurder uit Apeldoorn.Hierdoor ontstond een aanrijding, waardoor beide auto's schade hebben opgelopen.


Apeldoorn - rijden onder invloed


In de nacht van 14 op 15 januari viel een 39 jarige automobilist uit Ugchelen zodanig op door zijn rijgedrag dat hij op de Jachtlaan staande werd gehouden door de politie.
Hij is ter alcoholcontrole meegenomen naar het bureau waar hij een promillage van 0,5 blies. De man zal een transactie thuis krijgen.


Uddel - diefstal uit woning


Bij een inbraak 14 januari aan Grevenhout te Uddel zijn een laptop, twee aktetassen en een grote
koffer met onderdelen om sieraden te maken ontvreemd.
Men heeft zich toegang tot het pand verschaft door het openbreken van een keukenraam.
De schade is nog onbekend.


Hoenderloo - inbraak in buurthuis


In een buurthuis aan de Paalbergweg te Hoenderloo is 14 januari ingebroken. De dader(s) hebben zich via de achterzijde toegang tot het pand verschaft. Men heeft geld uit een geldkistje weggehaald en diverse kasten opengebroken en doorzocht. Wat de exacte buit is, is nog niet bekend.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --