Nederlands Uitgeversverbond

P E R S B E R I C H T

Bizz winnaar van de lof-prijs voor vakinformatie 2004

bizz is uitgeroepen tot winnaar van de LOF-prijs voor vakinformatie 2004, dé kwaliteitsprijs van de uitgevers van vakinformatie. Aan deze jaarlijkse prijs is een geldbedrag van 10.000 verbonden.

De prijs is uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond op 15 januari 2004 in Hotel The Grand in Amsterdam.

Een blad maken voor mensen die niet van lezen houden: dat is nog eens een uitdaging. bizz doet dit nu al bijna tien jaar met succes. Praktisch, kort en zakelijk, volgens een helder en simpel concept: hoe verhoog ik als lezer mijn omzet en verlaag ik mijn kosten?, aldus Leon de Wolff, voorzitter van de jury.

bizz is door de jury gekozen uit 5 nominaties. De andere nominaties zijn: Am-AssurantieMagazine (Kluwer BV), Automotive (RAI Langfords BV), Intermediair (VNU Business Publications BV) en Recht.nl (Rechtnet BV).
Reed Business Information BV is de uitgever van bizz.

De LOF-prijs voor vakinformatie is een initiatief van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap en de Stichting Lucas-Ooms Fonds. De prijs wordt toegekend aan een uitgave of uitgever op het terrein van vak- en wetenschappelijke informatie. Het totaal van het uitgeefproduct wordt beoordeeld aan de hand van drie dimensies van kwaliteit: de inhoud, de productmix en de vormgeving.

Samenstelling van de jury:

- drs. L.J. de Wolff, directeur Leon de Wolff Mediamanagement, voorzitter van de jury

- P. Garstenveld, uitgever Food & Retail/ Reed Business Information bv


- C.H. van Kempen, bedrijfsadviseur

- K. Staal, grafisch ontwerper bno, Staal & Duiker Mediadesign
- drs. P. Vuijsje, hoofdredacteur Arts & Auto, zelfstandig mediaconsultant en publicist

- mw. mr. C. Zuidema, directeur-uitgever Kluwer bv
- R.M. Vrij, secretaris van de Groep UVW, secretaris van de jury.
---