DOWN UNDER ADVERTISING

Kinderparadijs Bal-Lorig trekt 1,2 miljoen bezoekers in 2003

Kinderspeelparadijs Bal-lorig vult gat in de markt
1,2 miljoen bezoekers in 2003

Een goedkoop dagje uit met de kinderen wordt steeds moeilijker. Ondanks de recessie blijven entreeprijzen voor pretparken en dierentuinen schrikbarend hoog of stijgen zelfs nog verder. Voor mensen die niet zoveel geld uit willen geven, biedt overdekt kinderspeelparadijs Bal-lorig een succesvol alternatief. Voor de prijs van slechts vijf euro per kind (ouders mogen gratis naar binnen) biedt Bal-lorig urenlang speelplezier.

Er is in Nederland behoefte aan een betaalbaar uitje. Zo bezochten in 2003 meer dan 1,2 miljoen kinderen een van de 13 Bal-lorig kinderspeelparadijzen. Dat maakt Bal-lorig tot het best bezochte overdekte kinderspeelparadijs van Nederland. Uit onderzoek blijkt dat ouders die Bal-lorig met hun kinderen bezochten niet alleen de sfeer, de ruimte en het vrij parkeren zeer waarderen, maar bovenal de scherpe prijs-kwaliteit verhouding aantrekkelijk vinden.

In 2004 gaat Bal-lorig verder; nieuwe filialen worden geopend in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Voor de communicatie heeft Bal-lorig ieder kwartaal een compleet vernieuwde thematische aanpak. Binnen een thema worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo staan januari, februari en maart in het teken van het circus. Op de internetsite www.ballorig.nl is te zien wat elke vestiging precies organiseert en wat de data en tijden zijn van de circusactiviteiten. Bal-lorig heeft overdekte speelparadijzen in Almere-Haven, Assen, Bad Iburg (D), Emmen, Heerenveen, Lelystad, Roosendaal, Rotterdam-Ommoord, Rotterdam-Weena, Sexbierum (Aeolus), Westerholt (D), Wijhe, Zaandam, Zoetermeer en Zutphen.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Voor meer informatie over Bal-lorig, de circusactiviteiten of de speciale Bal-lorig muziek CD neemt u contact op met:

Down Under
Press Agency
Kim Veltkamp
Tel: 020 - 53 53 450
E-mail: kim@downunder.nl

15 jan 04 17:34