Politie Zuid-Holland-Zuid

15/01 Middag Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

15-01-2004 - Persberichten District I

ONGEVAL
HENDRIK-IDO-AMBACHT- Aan het Zuidwende heeft op donderdag 15 januari een ongeval plaatsgevonden. Een personenauto bestuurd door een 59-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht reed in de richting van de Krommeweg. Bij een oversteekplaats zag hij een 14-jarige meisje uit Hendrik-Ido-Ambacht te laat en reed haar aan. Het meisje is overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis in Zwijndrecht. Ze heeft een hoofdwond en een pijnlijke nek opgelopen.

VERKEERSCONTROLE
DORDRECHT- De politie heeft op donderdag 15 januari aan de Dubbelsteynlaan West en de Van Schendelstraat een verkeerscontrole gehouden. Zon vijftig mensen ontvingen een waarschuwing van de politie, omdat ze geen (brom)fietsverlichting voerden of op de stoep fietsten. De politie zal hier op korte termijn weer gaan controleren.

WONINGINBRAAK
ZWIJNDRECHT- Bij een woning aan de Prinses Marijkestraat is afgelopen nacht ingebroken. De inbrekers zijn op het afdakje van de voordeur geklommen en hebben vervolgens het raam van de badkamer geopend. Er werden twee portemonnees en een mobiele telefoon meegenomen. Ook aan de Stoop van Zwijndrechtstraat heeft men geprobeerd om in te breken. Hier gingen de inbrekers ervan door toen de hond luid begon te blaffen.

BARBIES GESTOLEN
HENRIK-IDO-AMBACHT- Een 25-jarige vrouw uit Zwijndrecht en een 36-jarige man uit Dordrecht zijn op donderdag 15 januari aangehouden. De twee zouden bij een winkel in het winkelcentrum De Schoof twee barbiepoppen hebben gestolen. De politie heeft de verdachten mee naar het politiebureau genomen voor verhoor.