BROOKTROUT TECHNOLOGY

Brooktrout levert eerste Expansion Capability software

Brooktrout levert eerste Expansion Capability software voor LAN fax

NEEDHAM, Massachusetts, January 14/PRNewswire/ -- - Technology Expansion Capability laat klanten toe hun kaartmogelijkheden uit te breiden met software downloads

Brooktrout Technology, Inc., de wereldwijde marktleider in intelligente faxkaarten, stelde vandaag zijn Technology Expansion Capability (TEC) voor, waarmee klanten de kaartmogelijkheden en
-functionaliteit eenvoudig kunnen uitbreiden door een nieuwe software licentiesleutel te downloaden en te installeren. De eerste producten waarbij de TEC van Brooktrout kan worden ingesteld zijn de fractionele T1/E3 configuraties van zijn TR1034(TM) reeks intelligente faxkaarten. Klanten kunnen nu de kanaaldichtheid op hun bestaande TR1034 faxkaart verhogen zonder bijkomende hardware aan te kopen.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

Door TEC te gebruiken, kunnen klanten snel en gemakkelijk de capaciteit verhogen tot 8, 16 of 24 kanalen van T1 fax of tot 10, 16, 20 of 30 kanalen van E1 fax zonder hun bestaande intelligente faxkaart te vervangen of zelfs zonder hun faxserver te openen. Dit biedt klanten de mogelijkheid om het aantal faxkanalen in hun faxserver te verhogen zonder bijkomende uPCI-slots in hun serverframe te gebruiken, en de flexibiliteit om de dichtheid te kopen die ze nu nodig hebben en om te groeien zoals vereist. Omdat de capaciteit wordt verhoogd met een software licentiesleutel in plaats van met nieuwe hardware, wordt de tijd dat het systeem is onderbroken veel korter, verminderen de kosten van ondersteunende dienstverlening en wordt de administratie eenvoudiger.

'Door deze nieuwe mogelijkheid van Brooktrout is het voor onze klanten gemakkelijker om faxkanalen toe te voegen en om de dichtheid van hun faxserver te verhogen zonder enige aanpassingen aan hun hardware. Het enige dat onze RightFax-klanten moeten doen is de nieuwe software licentiesleutel op hun bestaande kaart laden om hun faxcapaciteit te verhogen als hun behoeften wijzigen,' zei Jurgen Stephan, Vice President van Global Marketing, Captaris. (www.captaris.com)

'Brooktrout is de eerste die op de markt komt met vooruitgangen op het gebied van faxtechnologie, zoals blijkt met de TEC,' zei Ed Harnish, Director of Marketing / Business Development voor Biscom. (www.biscom.com) 'De TEC van Brooktrout is de eerste in zijn soort in de faxindustrie, die het nieuwe en bestaande faxklanten heel gemakkelijk maakt om hun faxkanalen uit te breiden.'

Brooktrout Technology biedt de ruimste keuze in intelligente faxkaarten voor lage tot hoge dichtheid faxmogelijkheden voor een hele reeks van computergestuurde faxtoepassingen, zoals netwerkfax, fax broadcast, unified messaging, en automatisering van business processen. De TR1034 reeks van intelligente faxkaarten biedt klanten een volledig V.34 faxplatform met de prestaties en de betrouwbaarheid die van Brooktrout een wereldleider maakten op het gebied van intelligente fax. De TR1034 is een enkelvoudige slot-faxkaart die de V.34 standaard ondersteunt, en die snelle fax transmissiesnelheden van 33.6Kbps biedt.

Wilt u meer weten over de Technology Expansion Capability van Brooktrout en de TEC-Enabled TR1034, bezoek stand nummer 221 op Lotusphere van 25-29 januari 2004 in het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida. Voor meer informatie, surf naar: www.brooktrout.com/tec/.

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerk interface, oproepbesturing en signaalbewerking die de ontwikkeling mogelijk maken van toepassingen, systemen en diensten voor zowel het New Network(TM) ('packet-based') en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). Onze strategie bestaat erin om een partnership aan te gaan met onze klanten en om nauw met hen samen te werken om hun levering van nieuwe toepassingen en diensten te helpen versnellen, om hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surf naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, New Network, en TR1034 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contact:
Laura Often Lida Joly
Brooktrout, Inc. Brooktrout, Inc.
(781) 453-4858 2 658-0190
loften@brooktrout.com lida@brooktrout.com

Web site: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

CONTACT: Laura Often 781-453-4858, loften@brooktrout.com; of Lida Joly, 2 658-0190, lida@brooktrout.com, beide van Brooktrout, Inc. Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH AP Archive: http://photoarchive.ap.org PRN Photo Desk, 888-776-6555 of 212-782-2840 FCMN Contact: loften@brooktrout.com

15 jan 04 08:45