Politie Hollands Midden
Datum: 15 januari 2004

(

HET BUREAU COMMUNICATIE IS VANAF 10.00 UUR TOT ONGEVEER 12.30 UUR IN VERGADERING. DE PIKETFUNCTIONARIS IS IN DRINGENDE GEVALLEN BEREIKBAAR VOLGENS DE PIKETREGELING.


Onder invloed rijden Leiden

De politie hield op donderdag 15 januari rond 01.00 uur op het Morssingelterrein een 33-jarige automobilist uit Leiden aan. De man verkeerde onder invloed van alcohol. De ademanalyse gaf als uitslag 645 ug/l. (limiet 220 ug/l) De politie vorderde het rijbewijs van de verdachte in en maakt proces-verbaal tegen hem op.


Politie houdt verdachten van geweld aan Leiden

De politie hield op donderdag 15 januari rond 03.45 uur op de Bloemistenlaan een 36-jarige man uit Leiden en een 44-jarige man uit Parijs aan. De twee hadden eerder in de nacht amok gemaakt bij een uitgaansgelegenheid aan de Herenstraat. Daarbij brachten zij vernielingen aan met een metalenbuis aan de deur van het etablissement en aan een auto van een bezoeker. De twee vertrokken met een auto maar werden na een zoekactie door de politie even later aangehouden. Van de 36-jarige bestuurder van de auto werd een bloedproef afgenomen omdat de man vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde. De twee zijn ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.


Vrouw van tas beroofd Gouda

Een 48-jarige vrouw uit Gouda werd op woensdag 14 januari rond 21.00 uur op de Ronsseweg van haar tas beroofd door een nog onbekende jongeman. Even later werd op de avond werd in een poortje aan de Zwijgersingel en Statensingel een agenda uit de tas teruggevonden. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie is met een onderzoek begonnen.



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --